Een serre voor iedereen!

 

Fabrieksarbeider - Aluminium schrijnwerker

Dankzij onze gezonde groei en recente uitbreidingen zijn wij steeds op zoek naar voltijdse ARBEIDERS voor ons atelier (binnendienst).

Takenpakket:

U bent polyvalent inzetbaar hoewel wij streven naar een vaste taak binnen het team in onze ateliers.  Mogelijke taken zijn hierbij:

Profiel:

Aanbod:

AutoCAD-tekenaar


Takenpakket:

Je werkt samen in een team van 3 tekenaars aan het uittekenen in Autocad-3D van veranda's en serres. Dit omvat oa het uittekenen (en controleren) van de bestaande opgemeten situatie, opmaken bouwaanvraag, opmaken van plans voor aannemers, optekenen van de veranda in 3D met alle fabricatiematen, bestellen van glas, opmaken lijsten voor atelier (profiellijsten, laklijsten,...).    Indien nodig heb je contact met de (eventueel buitenlandse) klanten om vragen te beantwoorden of meer uitleg te geven bij de tekening. Hiernaast kan je bijspringen voor het maken van 3D-Offertetekeningen indien daar nood aan is.
 

Profiel:

Je combineert een technische opleiding met enkele jaren werkervaring.
Je  werkt meestal zelfstandig maar durft wel regelmatig raad vragen en gebruik maken van de ervaring van collega’s als er beslissingen moeten genomen worden.  Je bent vertrouwd in 'de bouw' en beschikt over voldoende kennis van bouwdetails en aansluitingen.
Computerkennis: Uitgebreide kennis van AutoCAD – 3D is een vereiste!  Verder bent u vertrouwd met Outlook en Word en beschikt over een goede kennis van Excel!  Talenkennis is ondergeschikt belang maar kennis van Frans, Engels of Duits is een pluspunt!

 

 

Solliciteer nu!
Stuur uw cv naar:
directie@janssens-alusystems.be t.a.v. dhr. Peter Janssens

Janssens AluSystems NV
Mechelsesteenweg 388, 2500 Lier
015 30 67 83
www.janssens-alusystems.be


CONTACT
Janssens NV
Mechelsesteenweg 388
B-2500 Lier
T. +32 (0) 15 30 67 80
F. +32 (0) 15 31 02 32
info@janssens-alusystems.be
VACATURE
SOCIAL MEDIA

Janssens NV | Mechelsesteenweg 388 | B-2500 Lier | T. +32 (0) 15 30 67 80 | F. +32 (0) 15 31 02 32 | info@janssens-alusystems.be